TANDEN BLEKEN

Nr. 1 tandenbleek praktijk in Nederland!

The Hollywood Smile is een professionele tandenbleek praktijk in het bruisende centrum van Rotterdam. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Tandcosmetica en beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van Tanden Bleken. Onze specialisten werken uitsluitend met 100% natuurlijke producten volgens de nieuwste technieken uit Amerika. Zo krijgt u witte tanden zonder pijn en zonder vervelende bijwerkingen.

Voor de sterren & ook voor u!

U krijgt “The Hollywood Smile”, zonder pijn & 100% veilig

Bij onze specialisten krijgt u binnen 1 uur mooie witte tanden. Wij werken volgens de laatste ontwikkelingen uit Hollywood, zonder peroxide of andere chemische stoffen. Dat houdt in dat wij bleken met natuurlijke producten die het glazuur niet aantast en is niet schadelijk voor uw tandvlees.

Tanden Bleken Rotterdam

 BN’ers met “The Hollywood Smile”

Tanden bleken behandelingen

Online boeken – binnen 24 uur plek.

100% veilig & pijnloos
Geen peroxide of andere chemische stoffen

Gegarandeerd resultaat
Populair onder de BN’ers

Gelegen in het hart van Rotterdam
Aanbevolen in RTL4 programma “Altijd Jong”

TOUCH UP BEHANDELING

1 x 25 minuten

1-4 tinten witter
Opfrisbeurt voor het gebit

 

€50

MEEST GEKOZEN!

V.I.P. TREAMENT

3 x 25 minuten

4-10 tinten witter
Geschikt voor verkleurde tanden
Direct zichtbaar resultaat

De 3 sessies zijn in 1 behandeling

 

€85

HOLLYWOOD BEHANDELING

2x 25 minuten

2-6 tinten witter
Geschikt voor tanden met aanslag van o.a. koffie, thee, sigaretten, rode wijn

De 2 sessies zijn in 1 behandeling

 

€65

NOG BETERE RESULTATEN?

Polijsten

Kies de opties voor en na polijsten voor het beste resultaat. De enige tanden bleker van Nederland met deze behandeling.

POLIJSTEN VOOR

10 minuten extra op de behandeling

Verwijder de opperlaag van vlekken en verkleuringen.
Dubbel zoveel resultaat in combinatie met een bleekbehandeling.
Nodig wanneer u langer dan 6 maanden niet heeft gepolijst bij de tandarts.
100% pijnloos en zonder bijwerkingen.
Maakt de tanden goed schoon en doodt bacteriën.

 

€15

MEEST GEKOZEN!

POLIJSTEN VOOR & NA

20 minuten extra op de behandeling

De combinatie geeft het maximale resultaat haalbaar binnen 1 behandeling.
Witte en glanzende tanden die heerlijk glad aanvoelen.
100% pijnloos en zonder bijwerkingen.
Doodt bacteriën.

 

€25

POLIJSTEN NA

10 minuten extra op de behandeling
Geeft een witte glans en beschermlaag op de tanden.
Het resultaat blijft 3-6 maanden langer aanhouden.
100% pijnloos en zonder bijwerkingen.
Door het gladde oppervlak hecht er minder snel nieuwe aanslag en plak.

 

€15

VEELGESTELDE VRAGEN OVER TANDEN BLEKEN

Is tanden bleken veilig?

The Hollywood Smile werkt uitsluitend met peroxidevrije tandenbleek gel. Deze tast het glazuur en de vullingen niet aan. Daarom is tanden bleken door The Hollywood Smile zeer veilig. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. En de behandeling kan probleemloos herhaald worden voor een optimaal resultaat.

Kan ik gevoelige tanden krijgen?

Nee, omdat geen peroxide wordt gebruikt, krijgt u geen gevoelige tanden.

Hoe lang duurt een behandeling?

he Hollywood Smile biedt diverse behandelingen aan. De Hollywood behandeling duurt in totaal 50 minuten en de V.I.P. Treatment 75 minuten. Voor een optimaal resultaat kan het nodig zijn de behandeling te herhalen.

Hoelang blijven mijn tanden wit?

Gemiddeld 4-6 maanden. Na een tandenbleek behandeling met peroxidevrije bleekgel ziet u direct het resultaat. Meestal kleurt het gebit bij de eerste behandeling tussen de 4 en 8 tinten lichter. Het gebit zal daarna langzaam weer verkleuren. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van de levensstijl. Drinkt u veel koffie, thee en rode wijn en rookt u veel sigaretten, dan zullen uw tanden sneller verkleuren. En dan heeft u dus sneller een nieuwe behandeling nodig.

Kunnen kronen ook worden gebleekt?

Ook op kronen komt een aanslaglaag. Deze aanslag wordt met bleken verwijdert, maar het wordt niet lichter dan de kleur van de kroon.

Is het LED licht schadelijk?

Nee, dit is 100% veilig.

Mag ik na de behandeling gelijk eten en drinken?

4 uur na de behandeling mag er niet gegeten worden alleen water drinken, na de behandeling blijft de gel nog doorbleken. De eerste 12 uur na de behandeling geen koffie, rode wijn en andere kleurhoudende voedingsmiddelen nuttigen.

Wat zijn de oorzaken van externe tandverkleuring?

Uitwendige verkleuringen van je tanden ontstaat meestal doordat kleurstoffen in het laagje tandplaque op je tanden dringen. Deze kleurstoffen komen in je mond door:

Synthetische kleurstoffen (M&M’s, fabrieksvoedsel, e.a.) Natuurlijke voedingskleurstoffen (bietensap, karamel, e.a.) Tannine in drankjes (koffie, thee, rode wijn, e.a.) Roken (sigaretten, sigaren, shisha pijp, e.a.) Suikers en zuren Medicijnen (antibiotica)


Wat is tanden polijsten?

Wanneer u voor de bleek behandeling kiest voor een Clean Polish behandeling word de opperlaag van de verkleuringen en aanslag verwijderd op een veilige manier. Wanneer de tanden goed zijn schoongemaakt krijgt u dubbel zoveel resultaat met de bleek behandeling.

De Super Polish behandeling geeft een glans en beschermlaag over het gebit na de bleek behandeling. Na de Super Polish behandeling houd u de witte kleur 2 tot 3 maanden langer aan.


Wat zijn de voordelen van tanden polijsten?

Voor en na de bleek behandeling kunnen uw tanden worden gepolijst. Een polijstpasta zonder fluoride wordt op uw tanden aangebracht met behulp van een borsteltje. Vervolgens worden uw tanden gepolijst. Wilt u uw tanden laten polijsten door een specialist, dan bent u bij The Hollywood Smile aan het juiste adres.

Wat is tandplak?

Tandplak is een zeer plakkerige, kleurloze tot lichtgele ophoping van biofilm dat zich regelmatig vormt op de tanden. Als speeksel, voedsel en vloeistoffen samenkomen, kunnen ze bacteriële afzettingen produceren, die zich samenhopen op de plek waar je tanden grenzen aan het tandvlees. Tandplak bevat bacteriën die zuren produceren die je tandglazuur aantasten en je tandvlees kunnen beschadigen. Als het niet behandeld wordt, kan de schade blijvend zijn. Als tandplak zich opeenhoopt en niet wordt verwijderd, kan het mineraliseren, vuil vasthouden en in tandsteen veranderen. Tandplak is de hoofdoorzaak van vele mondproblemen. De meest efficiënte manier om van tandplak af te komen is door gebruik te maken van een tandplak poeder. The Hollywood Smile tandplak poeder verwijderd niet alleen de tanden van tandplak maar maakt de tanden ook witter. Gebruik The Hollywood Smile Teeth Whitening Powder om de zwaarste aanslag van de tanden te verwijderen. Houd de tanden, ( na het bleken) thuis wit door 1 of 2 keer per week te poetsen. Ook mogelijk om te gebruiken in combinatie met The Hollywood Smile tandpasta.