Tanden bleken

Groothandel

Tanden bleken in uw bedrijf?

GROOTHANDEL TANDEN BLEKEN

The Hollywood Smile groothandel in tanden bleken is ontwikkeld voor spa’s en salons maar is zo efficiënt en effectief dat zelfs mondhygiëniste en tandartsassistentes ons systeem nu aan hun patiënten aanbieden als alternatief voor een peroxide behandeling!

The Hollywood Smile bleekmethode is een professionele behandeling waarbij de non-peroxide bleekgel word geactiveerd door de LED bleeklamp. De combinatie van onze bleekgels en ons krachtige PRO 2400 blauwe LED licht lamp zorgt voor een mooi, fris en wit gebit binnen 1 uur.

Onze non-peroxide bleekgel is zeer effectief en veilig voor alle tanden, zelfs gevoelige tanden!

Beschermingsmiddelen

WAT MAAKT HET ZO GOED?

Resultaten!

De resultaten zijn in de eerste plaats wat ons systeem tot een van de beste professionele systemen voor tanden bleken op de markt maakt. Onze klanten in spa’s en salons zijn allemaal buiten gewoon goed te spreken over de resultaten. Veel professionals melden dat ze op het punt stonden het bleken van tanden op te geven totdat ze ons systeem ontdekten en enthousiast werden over de nieuwste techniek en bleekgels.

Bovendien bieden wij een geld terug garantie op onze systeem wanneer het wordt gekocht als compleet tanden bleken startpakket. We helpen u ook met marketing materiaal, tips & tools en de beste producten voor thuis. Het is niet alleen ons systeem, maar al het andere dat we eromheen wikkelen dat is zo geweldig

Bel ons vandaag nog op 010-3075259 voor meer informatie of vragen.