FAQs

Veelgestelde vragen over tanden bleken
Is tanden bleken veilig?
The Hollywood Smile werkt uitsluitend met peroxidevrije tandenbleek gel. Deze tast het glazuur en de vullingen niet aan. Daarom is tanden bleken door The Hollywood Smile zeer veilig. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. En de behandeling kan probleemloos herhaald worden voor een optimaal resultaat.
Kan ik gevoelige tanden krijgen?
Nee, omdat geen peroxide wordt gebruikt, krijgt u geen gevoelige tanden.
Hoe lang duurt een behandeling?
The Hollywood Smile biedt diverse behandelingen aan. De Hollywood behandeling duurt in totaal 50 minuten en de V.I.P. Treatment 75 minuten. Voor een optimaal resultaat kan het nodig zijn de behandeling te herhalen. Met polijsten voor en/of na haal je nog betere resultaat.
Hoelang blijven mijn tanden wit?
Gemiddeld 4-6 maanden. Na een tandenbleek behandeling met peroxidevrije bleekgel ziet u direct het resultaat. Meestal kleurt het gebit bij de eerste behandeling tussen de 4 en 8 tinten lichter. Het gebit zal daarna langzaam weer verkleuren. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van de levensstijl. Drinkt u veel koffie, thee en rode wijn en rookt u veel sigaretten, dan zullen uw tanden sneller verkleuren. En dan heeft u dus sneller een nieuwe behandeling nodig.
Kunnen kronen ook worden gebleekt?
Ook op kronen komt een aanslaglaag. Deze aanslag wordt met bleken verwijdert, maar het wordt niet lichter dan de kleur van de kroon.
Is het LED licht schadelijk?
Nee, dit is 100% veilig.
Mag ik na de behandeling gelijk eten en drinken?
4 uur na de behandeling mag er niet gegeten worden alleen water drinken, na de behandeling blijft de gel nog doorbleken.

Kom iets eerder en geniet van een lekker kopje koffie of iets anders van onze brasserie “Coffee & Cake”! De eerste 12 uur na de behandeling geen koffie, rode wijn en andere kleurhoudende voedingsmiddelen nuttigen.

Wat zijn de oorzaken van externe tandverkleuring?

Uitwendige verkleuringen van je tanden ontstaat meestal doordat kleurstoffen in het laagje tandplaque op je tanden dringen. Deze kleurstoffen komen in je mond door:

  • Synthetische kleurstoffen (M&M’s, fabrieksvoedsel, e.a.)
  • Natuurlijke voedingskleurstoffen (bietensap, karamel, e.a.)
  • Tannine in drankjes (koffie, thee, rode wijn, e.a.) Roken (sigaretten, sigaren, shisha pijp, e.a.)
  • Suikers en zuren
  • Medicijnen (antibiotica)

Nog steeds vragen? Neem contact met ons op.

For any other questions, please write us at info@theholywoodsmile.nl

022032051 041